3M MGO 1316

Flexibilná lepiaca magnetická páska s linerom.

Možno ju ľahko ohýbať, krútiť, naťahovať a strihať, bez toho aby došlo k strate magnetickej energie. Prispôsobí sa tvaru povrchu a nepraská. Pri poškodení alebo upustení nestráca svoje magnetické vlastnosti. Je trvale magnetická. Páska je z jednej strany lepiaca. Lepidlo veľmi dobre prilieha na rôzne druhy materiálov vrátane dreva, kovu i plastov s veľkou povrchovou energiou ako je napr. polypropylén. Táto páska veľmi dobre odoláva poveternostným vplyvom, nízkym teplotám a UV žiareniu. Je stredne odolná proti kyselinám. Prídržná sila magnetu značne záleží na priestorovom usporiadaní. Sila v ťahu je väčšinou väčšia, než v šmyku. Najväčšia je, pokiaľ je na jednej strane páska a na druhej feromagnetická doska (bez medzery, bez laku). Ešte väčšia sila je pri použití dvoch pások proti sebe v rovnakej orientácii. Hrúbka 0,9 mm. 
Použitie: pre magnetické tienenie prístrojov napr. zadná strana monitora, pre drobné úpravy magnetických polí napr. adjustácia CRT, pre pridržovanie reklamných tabuľ, exponátov, fotografií alebo krytov na stenách i na vozidlách. 

Pokiaľ sa má tabuľa prichytiť na nemagnetický povrch (napr. plastovú stenu), je potrebné na túto stenu nalepiť magnety a to presne proti magnetom na tabuli. Pre najlepší výsledok je vhodné používať niekoľko malých obdĺžnikov pásky, prípadne využit celý obvod zadnej steny tabule. Na tabule s ťažkými vzorkami je možné nalepiť pásku ešte naviac uhlopriečne.

Aplikácia pásky:

  • Pásku viňte s dostatočným ťahom.
  • Pásku používajte iba na rovné povrchy.
  • Povrch pred lepením bežným spôsobom očistite a odmastite.
  • Liner odstráňte z pásky až tesne pred nalepením.
  • Lepidlo nevystavujte UV žiareniu.
  • Materiál, ktorý sa má magnetom prichytiť, musí byť feromagnetický. Ideálne výsledky dosiahnete, ak je jeho povrch holý (bez farby).
  • Pokiaľ máte materiál panelu nemagnetický, nalepte na neho kúsky pásky do polohy presne proti sebe (dodržujte rovnakú orientáciu pásky).
  • Lepší výsledok (väčšiu prídržnú silu) dosiahnete niekoľkými malými plochami, ako jednou veľkou plochou.

Popis
Rozmery:
Šírka: 19mm 
Dĺžka: 30,5m 
Hrúbka: 0,9mm 
Nosič: tvrdá guma
Teplotný rozsah: -40/+71°C 
Izolačná pevnosť kV/mm: 7,6 
Odolnosť oleju a riedidlám: dobrá 
Odolnosť proti poveternostným vplyvom: veľmi dobrá

3M MGO 1316 19mm x 30,5m
Fotka Názov Popis Cena za mj bez DPH
3M MGO 1316 19mm x 30,5m MGO 1316
19mm ×30.5m
Na objednávku
Brown
202,64 €
ks